Tuesday 3 April 2012

Råkade på bloggaren och nyblivna mamman Tilda Fingal här i Glyfada!

Var ute på en promenix nere vid havet här i Glyfada i söndags och vem får jag syn på då...Mathilda med bloggen "Tilda Fingal"! Jätteskoj! Visste ju att hon bor här, men vi hade inte träffats. Jag kände igen Tilda direkt eftersom jag sett så många bilder på henne i hennes blogg och så har hon ju ganska nyligen blivit mamma till en jättesöt liten tjej, Charlize, som förstås fanns i barnvagnen!

Det var så roligt att träffa Mathilda, verkligen en söt och super-rar tjej! Jätteskoj att hennes blogg går så bra, och allting annat också - det är hon värd!


Ha en fin dag!
☼☼☼


...9 augusti 2012
Tilda har flyttat från Glyfada och Grekland nu med sin fina lilla familj och hennes blogg finns nu på MetroMode: Tilda Fingal.3 comments:

Grekland nu said...

Visst är det kul att träffa andra personer som man "känner" från en blogg! Jag tänkte att jag kanske skulle stöta på dej på kyrkans vårbasar i Aten i helgen...

Malin said...

Tittade in till henne. Jättefin blogg. Ska absolut kika in igen. Tack för tipset!

Eva in Athens, Greece said...

Ingabritt: Jag hoppas verkligen att vi kan träffas någon dag, Ingabritt!

Malin: Jag förstår att sådana vardagsbloggar inriktade på mode kan bli så populära, om de är bra - det är ju som en liten personlig mode-dagstidning! När jag var ung fanns det ju bara veckotidningar och de var ju dyra, men man köpte dem ändå.
Jag tycker oxå att det är roligt att titta in hos Mathilda!