Monday 16 April 2012

Den sexiga, grekiska modellen Ria Antoniou (Ρία Αντωνίου) i Italiens "Dancing with the Stars"!

Read in English: The Sexy, Greek Model Ria Antoniou (Ρία Αντωνίου) at 3rd place in the Italian "Dancing with the Stars"!

Den vackra grekinnan Ria Antoniou har dansat i TV-showen "Dancing with the Stars" - "Ballando con le Stelle" i Italien från i januari 2012 och slutade på 3:e plats! Italienarna lär ha tappat huvudet...

Fröken Antoniou har deltagit i flera skönhetstävlingar, men har inte vunnit trots att hon alltid befunnit sig i toppen. 2008 blev hon vald till "2nd runner up" i "Star Hellas", den mest kända skönhetstävlingen här i Grekland. Ria representerade Grekland i "Miss Earth" 2008 i Angeles City i Philippinerna.

La Miss Greca, som hon nu kallas i Italien, har dansat tillsammans med Raimondo Todaro i det populära programmet. Raimondo har faktiskt vunnit hela 3 editioner av TV-showen. Jurymedlemmarna uppskattade inte alltid Rias uppträdanden, men hon har vunnit det Italienska folkets hjärtan! Små flickor är väldigt förtjusta i Ria eftersom de tycker att hon ser exakt ut som Barbie!

Ria och Raimondo kom hela vägen till finalen där de slutade på 3:e plats. Kul, kul!

Här blev Ria tillsagd att dansa solo oförberett:

Ria Antoniou har blivit mycket, mycket populär i Italien, så hon kommer troligtvis att fortsätta sin karriär i Italiensk TV. Antagligen tar hon språklektioner för fullt just nu...

Unge herr Todaro är en mycket bra danslärare och har en dansskola tillsammans med sin bror. Han har även haft några skådespelarroller och har en dröm om att få en huvudroll i en film som dansare..., vad annars?!
(Läs mer om honom, dock endast på grekiska: Raimondo Todaro at Madata.gr.)

Ria Antoniou på Twitter

No comments: