Monday 2 January 2012

Gott Nytt År!

Read in English: Happy New Year!


Önskar er ett helt underbart år!

Allt är bra här! Det snöar för fullt och är inte kallt, bara någon minusgrad - kan det bli bättre?! Igår var vi och åkte skridskor! Man kan glömma det, visste ni det? Det kändes jättekonstigt och jag var jätterädd att jag skulle ramla och göra illa mitt knä, så de första 5 minuterna stod jag nästan bara helt stilla... Jag som var jätteduktig i mina unga dagar, spelade bandy t.o.m! Nåväl, efter ett tag gick det hyfsat bra, men några piruetter blev det inte...

10 comments:

Äventyret framtiden said...

Det är när man ställer sig på skridskor som man inser att åren har gått. Guuuud så darrig jag blev när jag gjorde det efter många år
Ha det fortsatt gott och bra!

önskar Karin

Marina said...

Här hade vi snö i en dag - nu har allt regnat bort! Ha en riktigt god fortsättning!

Snäckskalsdalen. said...

Tänk snö, det hade jag velat ha. Och det går väl an när du är i Sverige men i Grekland - inte så vanligt om det hade varit där, eller?
God fortsättning
Agneta kram

Semester & Mat said...

Skridskor, ja det vet jag inte senast jag stod på ett par. VÄldigt länge sedan. Men det sägs ju som att det är som att cykla, man kan det när man testar.
Slalom testade vi för något år sedan efter ett uppehåll på 10-15år, var rätt roligt att åka.

Ha en fin kväll!

Steve said...

Skridskor och ishockey. Hårdför back med smaskiga tacklingar och vinande slagskott. Ja, det var jag det, men det var länge sedan.

Anonymous said...

Gott Nytt År Eva! Ohh vad jag blir avundsjuk,underbart med snö. Skridskor har jag åkt här i Grekland, inte så länge sen sist.(naturligtvis går det inte att jämföra med då man åkte i Sverige, plus att här får man hyra skridskor eftersom man inte har sina egna längre)Ha det skönt och lek i snön!
kram Nina

Marina pa Kreta said...

Eva, ett tips bara. Nu när du är hemma så spela in allt du vill se fr svtplay. De där programmen du velat se men inte kunnat p.g.a du bor i utlandet och ta med det ner till Grekland för ensamma myspyskvällar. =)
Kram!

Christina said...

Hej Eva! Roligt att ni är i Umeå. Undrar om ni planerar att komma nått till Obbola. Det vore kul. Göran och hans familj kommer ikväll. Föresten hur färdas ni? sju personer i samma bil? Vill ni åka med mej, Emanuel,(Saras kille) vill komma och han bor i närheten då kunde jag svänga förbi?
MVH! Christina

Anonymous said...

Hej, hej!!
Är ni fortfarande i Sverige?
Hade ni en fin jul och nyår?
Tusen tack för dina fina kommentarer på min blogg och fina ord om mina filmer! Uppskattas verkligen! =o) Fler filmer kommer så fort jag hunnit få ihop nåt från resan. =o)
Fortsatt Gott 2012!!

Eva in Athens, Greece said...

Tack snälla ni för era kommentarer! I norra delarna av Grekland snöar det faktiskt så gott som varje år, Agneta, något man ju oftast inte förknippar med landet...

Bra tips, Marina, men det gjorde jag inte...fick dock en hel massvis svenska filmer av brorsan som det ska bli kul att titta på vid tillfälle!

Än en gång Grattis på födelsedagen, kusin Christina!