Thursday 22 December 2011

Fisförnäm!

Det har regnat jättemycket de senaste dagarna! Och åskat. Men det är väl bara bra egentligen, men som sagt blött blir det ju. Vår hund, Marisa, är väldigt fisförnäm och VÄGRAR att gå på blöt mark för att göra sina behov. Isåfall måste den vara gräsbeklädd, annars är det för geggigt tycker hon! Vattenpölar vill hon inte ens hoppa över...! Så om ni ser en tok som bär sin schäfer ute i regnet är det bara jag...

Ha en fin dag!

16 comments:

~ INA ~ Inas☆House said...

Jag har en katt som är fisförnäm. Hon tycker inte om snö. Jag måste ut och skotta en gång ut i trädgården för att hon ska ut och kissa...

Julekram Ina

Marina said...

Låter full normalt tycker jag...

Hjem Kära Hjem/ Anna said...

Regn, kanske mer normalt är snö iaf!
men håller ett finger på hunden...fin ska man vara c",)

Klem Anna

Grekland nu said...

Haha, bra att veta att det bara är du...

Ann-Sofie said...

Hahaha min lilla vovve gillar inte heller regn, går jättenära mig för att ta skydd från regnet sen stannar han varannan meter för att skaka sig :)

Eva Trillian said...

Gillar hundar! :-) De är smarta ;-)

Mona said...

Hahaha, vad gör man inte för sina husdjur? Läcker bild på våta apelsiner. Vill önska dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Semester & Mat said...

Haha, jag tänker tillbaka på när våran Jycke var en liten valp och var ute på kissrunda i första regnvädret. Hon skrek som en stucken gris, så obehagligt var det enligt henne med regn.

Ha en fin fredag!

Snäckskalsdalen. said...

Oh, en sån hund har vi också haft. En Golden Retriever hane, han gick runt vattenpölar och ville han inte gå lade han sig på marken på rygg med benen rakt upp....då fick man dra honom tills han reste sig för han var för tung att bära. Dom är väl roliga våra husdjur. Nu har vi en som mer än gärna rullar sig i precis all skit och det är också en Golden.
Agneta julkram

Eva in Athens, Greece said...

Haha, trodde att det var ett fenomen i länder som Grekland där det inte är någon nederbörd under så många månader,
men det finns alltså fisförnäma hundar både i Sverige och Canada också! Tokigt, tokigt...ja, de är allt för härliga de små liven! Tänk att er hund skrek som en stucken gris, Caroline och att er hund, Agneta, föredrog att lägga sig ner på marken framför att få tassarna våta!
Kram på er allihopa!

Eva in Athens, Greece said...

Och för att inte tala om din kisse, Ina, som du måste gräva en gång åt i snön...hur kul som helst!

Emma Tiger said...

Haha!!! Kul me husdjur!! Men tänk själv om hade varit gå ut varje gång när man skulle göra sina behov och om då hade haft så korta ben som våra husdjur har och därför släppa håret i all möjlig skit.. skulle kanske inte va så kul! Jag förstår dom!

Marina pa Kreta said...

Var det inte Marisa som var allergisk mot pollen, förutom vattenpölar och gegga?
Hihihi.

Eva in Athens, Greece said...

Så sant som det är sagt, Emma - det tänker vi oftast inte på...!

Ja, nästan rätt, Marina - hon är allergisk mot tallprocessionsspinnarlarverna som dyker upp på våren...suck, inte lite jobbig hund! :) Men gullig är hon, så man står ut ändå förstås!

Cheeky Malin said...

ÄLSKAR bilden..

Eva in Athens, Greece said...

Cheeky Malin: Tack, va kul!