Tuesday 4 October 2011

Favoritbil och fotosortering...

Min favvo-bil!
Tyvärr inte min...
Fast egentligen vill jag inte byta bil. Jag gillar inte att byta ut grejer! Det är ju så bekvämt med det man har och vet (nästan) hur de fungerar. Finns det något värre än när mobilen pajar t.ex och man måste lära sig hur den nya funkar?! Vem har tid att sitta och hålla på med sånt?!

Har kommit en bit på väg med Fotosorteringen (med stort F - det rör sig om 13 års fotografier och negativ huller om buller...), men är absolut inte klar ännu trots att detta egentligen var ett sommarprojekt...

Nåväl...en dag så!

7 comments:

Marina said...

En sån bil vill jag också ha!!

Snäckskalsdalen. said...

Men gissa, det där har jag som projekt också. Och nu blev jag påmind, usch och fy och roligt och allt på en och samma gång. Mina lådor står på vinden och jag har t o m införskaffat nån manick som ska scanna av alla gamla diabilder....nu blev jag matt vid blotta tanken......
Agneta kram

Style by M.O.M. said...

Ja, visst är Minin underbar! Jag har turen som har en snäll svärmor som har en MiniCab. Den får jag köra och det är så roligt! Känns liksom inte på riktigt att köra.

;)

Men det är lite bil för pengarna, om man ska använda den förnuftiga sidan.

/karin

Eva in Athens, Greece said...

Marina: :)

Agneta: Det är bara frågan om att ta beslutet! Lite halvt om halvt dock för min del måste jag medge...ja, alltså, det SKA bli gjort nu, men jag skulle kunna jobba lite mer med det varje dag...

Kul för dig, Karin! Har hört av någon annan att de är dyra. Men som sagt, fina är dom!

Semester & Mat said...

Byter hellre ut bilen mot en flashigare än mobilen ;)
En telefon räcker för min del om det är en telefon helt enkelt.
Men en bil, har så pass mycket mer och säkrare är de också de nyare.

Ha en fin dag!

Den Ofrivilliga Bloggaren said...

Det där med fotosoretering känner jag allt för väl igen... "en regnig dag ska jag..." Sen blir det Alfons Åberg över det hela.

Eva in Athens, Greece said...

Ja, Caroline, det är ju superviktigt att bilen är säker!

Hej Ofriville bloggare! :) Hihi, kul namn på din blogg! Precis som du skriver är det, "ska" förekommer ofta i mina tankar...