Friday 30 September 2011

Tjoho! Bloggutmärkelse!

Har veckan som gått fått denna fina blog-award av två bloggare: Caroline med bloggen "Barbaskön" och Anna med bloggen "Hjem kära hjem"! Tack så jättemycket kära ni - blev jätteglad!

Med den här bloggutmärkelsen följer att man ska svara på nedanstående 5 frågor samt att dela ut den vidare till 5 bloggar med mindre än 100 följare.

Varför började du blogga?
Hade jag bott i Sverige skulle jag ha börjat blogga långt tidigare! Här kände jag ingen som bloggade. Jag visste helt enkelt inte vad en blogg var! När jag väl fått vetskapen, så ville jag börja blogga på en gång! Problemet var att jag inte kunde mycket om datorer (mailade och läste tidningar bara), så det tog ett tag innan jag tog tag i saken...Har alltid tyckt mycket om att skriva; brev och dagböcker, men även information om olika saker, plus att jag verkligen tycker att det är roligt att fotografera.

Vilka bloggar följer du?
Massor! Är så skoj att man via bloggandet får vänner också, det har kommit som en överraskning!

Favoritfärg?
Plommonlila!

Favoritfilm?
Ser nästan aldrig på filmer nu för tiden faktiskt. Tänker så det knakar nu...Jag tror det får bli Titanic.

Vilket land/länder drömmer du om att besöka och varför?
Skulle verkligen vilja se Norge och Island! Det har aldrig blivit av och jag är övertygad om att det är något alldeles speciellt! De norska fjordarna och de isländska källorna...

Jag skickar den vackra rosen vidare till:
Karin med bloggen "Pettas blogg"
"Karro på Kreta"
Lotta med bloggen "Min plats i solen"
Marina med bloggen "marinasbay" från Singapore
Monica med bloggen "Personliga Persson"

Hoppas ni tar emot den tjejer och skickar den vidare!
Kram, kram

P.S Tycker ni att jag även skulle kunna dela ut den på min engelska del av bloggen?

4 comments:

Äventyret framtiden said...

Tack Eva,

jag har fått samma award redan två gånger tidigare, så jag har svarat på frågorna och sänt vidare...men kanske att jag kan svara någonting ändå. Skall fundera litet.
Tusen tack!:) Det värmer!

Karin

Marina said...

Tack så mycket! Det är alltid kul att veta att bloggen är uppskattad, och att det är någon som läser den! Jag har också fått den tidigare och om jag inte svarar på frågorna, beror det inte på att jag är otacksam på något vis, utan mer på att jag känner mig lite tjatig! Men jag ska absolut ta med mig den fina rosen :)

Min plats i solen said...

Grattis till din välförtjänta award Eva! Det är alltid lika roligt att kika in här hos dig och läsa om ditt liv i Grekland och se alla dina vackra bilder. :)

Dessutom vill jag tacka dig så mycket för att du skickar den vidare till mig. Tusen tack! Vad glad jag blir! :)Uppskattning värmer gott i hjärtat och det kan man aldrig få för mycket av. Tack snälla du! :)

Njut av din helg kära Eva!

Kram Lotta

Eva in Athens, Greece said...

Tack Karin, Marina och Lotta för era rara kommentarer!
Kram, kram