Saturday 23 July 2011

Tragedin i Norge...Orden räcker inte till...

Det finns ju inga ord. Vilka vansinniga galningar det finns bland oss. På TV här nu berättar de om 91 oskyldiga, vanliga människor som du och jag, som mördats i Norge av en dåre eller dårar.

Läser i Aftonbladet om den misstänkte och man kan helt enkelt inte förstå hur människor kan bli så här. Vad är det som går snett?

Vi har den djupaste medkänsla för offren och alla deras vänner och anhöriga. Är det möjligt att sätta sig in i omfattningen av deras sorg...?!

Det är så otroligt fruktansvärt.

(Ursäkta det som dyker upp här nere "Kanske gillar du", det kommer in automatiskt.)

5 comments:

Äventyret framtiden said...

Det finns nog ingen som har ord för det som har hänt...ofattbart tragiskt.

Tina said...

Inte bara det att man inte har ord för det, det är svårt att "ta in" oxå. Hur kan man förstå att något så fasansfullt har hänt....

(Gro tipsade om www.nrk.no och tidningarna www.vg.no och www.db.no)

Katariina said...

Det är helt ofattbart sjukt! Jag förstod inte vidden av det igår. Följde inte rapporteringen så noga och i morse hörde jag hur många som dött- Galet.

Marina said...

Tror inte det går att förstå...

Eva in Athens, Greece said...

Pettas, Tina, Katariina och Marina...usch så hemsk verkligheten kan vara ibland. Tänk så otroligt fruktansvärt för de närmast anhöriga, och för de som var där och såg detta...:( Ofattbart hur någon kan göra så mot sina medmänniskor. Han eller de verkar endast ha varit ute efter stora rubriker på ett sinnessjukt sätt...man undrar vad han/de fick ut av det hela? Vad var meddelandet de ville nå ut med?!