Saturday 2 July 2011

Sarah Jessica Parker i Grekland!

Populära Sarah Jessica Parker, 46, hennes man Matthew Broderick, 49 och deras 3 barn befinner sig även de i den grekiska ö-världen med sin yacht. Bl.a har Sarah synts handla frukt, grönsaker m.m på Korfu, som jag skrev om igår! Kul, kul!

Matthew Broderick har ju varit med i massor av filmer även han.

Ganska precis 2 år gammal bild av den här fina familjen. Deras son är nu 8 år och tvillingflickorna, som är födda av en surrogatmamma, har nyss fyllt 2 år.Fler kändisar som gillar Grekland!
Ashton Kutcher i Aten
Mary-Kate och Ashley Olsen på Patmos
Rihanna i Grekland
Dolce & Gabbana på Kreta
Kate Moss och Jamie Hince på smekmånad i den grekiska ö-världen

4 comments:

Steve said...

Knäcker du extra som kändisreporter? Du verkar ha totalkoll på vem som gör vad, med vem och var dom befinner sig.

Eva in Athens, Greece said...

Haha, Steve, egentligen har jag inte mycket koll! Det som genast drar ögonen åt mig är om någon befinner sig i Grekland - det vill jag gärna ha med i min blogg! Innan jag skriver läser jag lite om dom på Wikipedia, så att jag kan skriva något litet om dom. Hade t.ex ingen aning om vem S J Parker var gift med och att de har tre barn.

Monica said...

Fina Sarah... och det här inlägget har jag velat läsa men först nu gick det att öppna, men det syntes på min blogg att du lagt in ett nytt men inte kunde jag läsa det, Jag tänkte att du kanske hade tagit bort det...=)

Ha det fint i den 29 gradiga värme som jag läser att du har i Aten idag, här hos mig är det endast 12 grader...brrrrr fryser ighäl../ Kram Monica

Eva in Athens, Greece said...

Hej igen Monica! Aha, vet nog vad det beror på. Satt och skrev det inatt och råkade trycka på Publicera istället för Förhandsgranska, men tog bort det på en gång - det hjälpte tydligen inte: datorer har full kontroll, speciellt när det inte är önskvärt...

Byter gärna temperatur med dig!