Tuesday 5 July 2011

Prinsessan Lala Salma på Korfu

Nu befinner sig Marockos vackra rödhåriga prinsessa Lala Salma på Korfu tillsammans med deras son och tronföljare! Ja, det är lite konstigt att hon inte är drottning eftersom hon är gift med Marockos kung Mohammed IV. Lala Salma är faktiskt den första kungliga fru i Marocko som blivit offentligt erkänd.

Prinsessan och kungasonen anlände i lördags till flygplatsen "Giannis Kapodistrias" tillsammans med 15 säkerhetsvakter!

Prinsessan Lala kommer ofta till Grekland och det är andra gången hon väljer Korfu som semesterort. Den här gången ska de stanna i 3 veckor och bara njuta av bad, sol, shopping och den grekiska maten!

Tidigare inlägg kanske av intresse:

Korfu
Sarah Jessica Parker på Korfu

Ashton Kutcher i Aten
Mary-Kate och Ashley Olsen på Patmos
Rihanna i Grekland
Dolce & Gabbana på Kreta
Kate Moss och Jamie Hince på smekmånad i den grekiska ö-världen
Brad Pitt & Angelina Jolie i Grekland
Kurt Russell & Goldie Hawn letar fritidshus i Grekland
Michael Douglas & Catherine Zeta-Jones i Grekland
Samuel Eto'o på Kreta
Shakira och Piqué på Mykonos
Tyra Banks & "America's Next Top Model" på Kreta

4 comments:

Steve said...

Den prinsessan har jag aldrig tidigare hört talas om.Som vanligt får jag lära mig nåt nytt när jag läser din blogg.

Anonymous said...

Hej Eva!
Vad intressant du skriver.
Jag hamnade på din blog av en slump , men jag gillar den. =)
Min sambo kommer från Aten så vi är ofta där och hälsar på hans släkt och vänner. Vi bor i Sverige. Jag skulle vilja veta hur man lättast kan komma i kontakt med andra Svenskar som bor i Aten. Det vore så kul att lära känna några som man kan träffa då vi reser dit.

Med vänliga hälsningar
jessica

Maila mig gärna på jejjalindgren@hotmail.com

Eva in Athens, Greece said...

Hej Steve! Hahaha...Tro inte att jag hört talas om henne tidigare heller! Verkligen tur att man inte har koll på alla kungahus ute i världen!

Eva in Athens, Greece said...

Hej Jessica! Så kul att du hittade hit och tack så mycket!
Var i Aten brukar ni bo då ni är här?
Jag skriver ett mejl senare idag till dig!
Kram