Saturday 4 June 2011

Problem med Blogger

Små, men irriterande problem på Bloggers bloggar har pågått en tid. Ibland går det inte att kommentera och det är så trist när man skrivit en kommentar och så går den inte iväg! De känner till detta på Blogger och jobbar på att lösa det, men oftast tar det lite  tid innan allt funkar som det ska har jag märkt. Såhär står det på "Known Issues for Blogger" : We're investigating an issue which is preventing login and comment posting for some users, and hope to have a fix released shortly.
Min sökruta på bloggen fungerar inte idag plötsligt, hoppas de fixar det också snart...
Blogger Status blir man nu informerad om att nu på tisdag em kommer fotohanteringen inte att fungera som vanligt under ett par timmar.

(Jag har satt in en ny liten blogglista med bloggar från Blogger som ger information om problem och nyheter om ni som jag lätt vill kunna hitta dit och läsa ibland. Den blogglistan finns här till höger precis ovanför den vanliga blogglistan, bara att scrolla neråt lite.)

4 comments:

Marina said...

Testing testing om det går att kommentera.
Ha en bra Lördag Eva! =)

Grekland nu said...

Bra att få veta! Jag har haft en känsla av att något varit fel med kommenterandet, men eftersom det fungerar ibland och ibland inte har jag inte varit säker. Hoppas det löser sej för det är synnerligen irriterande!

Anonymous said...

Tack för info! Nu fick du Giannis som följare, vill testa om det kanske funkar att skicka kommentar från hans konto. Det enda som verkar fungera är anonymt. Kram Nina.

Eva in Athens, Greece said...

Hej svejs Marina! Det funkade ju bra för dig i alla fall! Ha en fin helg!


Hej Ingabritt! Hoppas också de fixar allt till perfektion, NU!


Hej Nina! :) Hihi, hoppas Giannis vill sitta kvar där... Då kan man alltså skriva kommentarer via Anonym om man har problem med att lämna en kommentar, men då måste man logga ut först...Tjafs! Tack för att du försöker, Nina!
Kram