Friday 10 June 2011

Porsche made in Hellas!

I Katerini, en stad lite söder om Thessaloniki, finns det ett grekiskt företag, "Replicar Hellas", som tillverkar replikationer av gamla klassiska bilmodeller som Porsches 356 Speedster och 550 Spyder sedan 3 år tillbaka.


Man får 15 års garanti mot rost och 2 års garanti för motordelar på dessa välgjorda bilar tillverkade för hand.
Priset är kring 35.000 euro, som hittat!


Porsche tillverkas i Grekland med andra ord!

3 comments:

Steve said...

Trots att jag jobbade på föräldrarnas Shellmack hela tonårstiden så blev mitt bil/motorintresse minimalt. Men, visst är dom vackra dom nygamla godingarna.

Eva in Athens, Greece said...

Det är i alla fall den enda gången jag vänder på huvudet för en bil, när något sådant glider förbi! Inte för att jag vill ha en själv, men de är verkligen vackra - både dessa kopior och äkta gamla välförvarade...och de har något nostalgiskt, romantiskt över sig!

Monica said...

Där ser man... Jag älskar bilar och fart.. men Jaguar e mitt favvoämne bland bilar...Lyxigt och vuxet på något sätt... ps tack för olika infon du delar med dig / Personliga Persson