Wednesday 29 June 2011

Live från Syntagma


LIVE STREAMING: Γενική Απεργία ενάντια στο... by News247

Det nya åtstramningspaketet har röstats igenom i Parlamentet.

3 comments:

Anonymous said...

min pojkvän är nere i Thessaloniki just nu, han är därifrån men bor med mig i Grekland. usch jag blev så arg när jag såg att han hade varit vid Leukos Purgos med en massa demonstranter, tycker att sånt är lite småfarligt, speciellt med det som händer i Aten. Man vet aldrig vad för slags attentat som kan ske av människor som vill ha uppmärksamhet eller rentav idioter så att säga. Men han känner väl samhörighet för att han vuxit upp där. Jag håller mig fortfarande på avstånd för jag har inte all kunskap i ämnet än och vet inte heller hur det kan gå, så tills vidare betraktar jag :(

Eva in Athens, Greece said...

Ja, Niki, det är hemskt det som sker! Men jag tror inte att någon av alla de "förbittrade medborgarna" som samlats på Syntagmatorget alla de här dagarna har tagit del i vandalismen. Det måste vara vandaler som hakar på allt eftersom, för att de tycker att det är "kul". De flesta verkar vara unga killar också, antagligen utan jobb med överskottsenergi...?! Nu ska Grekland betala alla dessa skador och så blir landet ännu fattigare...

Anonymous said...

Det hade varit toppen om fler reste sej ur sina soffor och visade sitt missnöje mot korruptionen.Vandalerna hade inte fått plats om vi alla var därute tillsammans.Vi kämpar väl alla för samma sak, eller? Vi ses på Syntagma!