Monday 16 May 2011

Utlandssvenskars bloggar i Grekland

Ja, ni har väl sett min nya sida här på bloggen med en numera ganska lång lista av bloggar som skrivs på svenska från Grekland?! Hoppas ni tycker det är kul! Hittills har jag hittat 21 bloggar! Men det finns ju säkert fler utlandssvenskar här i landet som har bloggar - bara det att jag inte hittat dom! Så om du har en sådan blogg eller vet om en kan du väl berätta det för mig är du snäll! Antingen via en kommentar på Startsidan eller så via e-mail.

Alla svenska bloggar i Grekland
P.S Om du gillar den här blogglistan får du självklart gärna länka direkt till den, eller kanske maila länken till kompisar som du tror kan vara intresserade...!

12 comments:

anneli said...

Min blogg har du inte på din lista!!
:(

Grekland nu said...

Oj, vilken imponerade lista! Du har hittat flera som jag inte kände till. När jag började blogga för fyra år sen fanns det knappt en enda blogg från Grekland, så det har hänt en del sen dess! Kul!

Eva in Athens, Greece said...

Hej Anneli! Jodå, den finns med! Peloponnesos heter ju hemsidan, så du får scrolla neråt lite. Bloggarna står i alfabetisk ordning.Har lånat ett jättefint foto från din blogg och satt som bild vid din länk - klart det vore väldigt trevligt om jag kunde få sätta in en bild av dig! Du får väldigt gärna skicka mig ett foto till min mail-adress.
Ha en fin dag!

Eva in Athens, Greece said...

Verkligen, Ingabritt! Tänk att du bloggat i 4 år! Bra jobbat, och du skriver så bra också!
Ha en bra dag!

jessica said...

Jag har också en blogg här, www.mittgreklandsliv.blogg.se :D

Eva in Athens, Greece said...

Toppen, Jessica! Din blogg finns med på listan nu!

Linda - Mitt liv i Grekland said...

Va kul!!

Den fanns allt några bloggar jag hade missat!!

Eva in Athens, Greece said...

:) Skoj, Linda!

anneli said...

Hur mycket jag än scrollar ned så ser jag inte det!!

Eva in Athens, Greece said...

Men så konstigt, Anneli. Den ska finnas mellan The Olive Farmers blog och Skiathosbloggen. På min dator syns den som den ska. Vilken browser använder du? Prova med en annan, t.ex Google Chrome, får vi se om det kan vara din browser som är problemet?

Men vet du vad jag kom på nu! Du kanske kollar på listan som finns på den här sidan?! Jag har fixat en ny sida! Under rubriken Grekisk Sallad står det Startsida och sedan Alla svenska bloggar i Grekland. Klicka på texten Alla svenska bloggar i Grekland så kommer du till min nya sida. Hoppas nu att det bara var det!
Kramis!

Millan said...

Vad skoj att du fixat detta, super skoj att hitta andra bloggar som man inte har läst ;-) Kram på dig

Eva in Athens, Greece said...

Och det kommer till fler snart som Yanna hjälpt mig hitta, Millan!