Wednesday 13 April 2011

Svenska Diana & Panos på Cheers cafe!

Igår kom det ett supertrevligt ungt par till caféet: hon svenska - Diana, och han grek - Panos. Diana hade hittat till min blogg och läst om vårt nyöppnade café och kanelbullarna. Tyvärr så tar ju bullarna så fort slut när jag bakat, men nu har jag som sagt en påse i frysen där, så det är bara att säga till att ni  vill ha bulle till kaffet! Varje dag bakar Sofia eller någon annan på Cheers cafe sockerkaka eller något annat, men som sagt, allt tar fort slut. Vilket ju i och för sig är bra, för det betyder ju att det går bra! Jag hämtade förstås 2 uppvärmda kanelbullar till gulliga Diana och hennes man. Det var så roligt att prata med dem en stund! De berättade att Panos kan 2 ord på svenska; kanelbullar och köttbullar! :)

Dimman och jag var och åt pizza på den italienska restaurangen, "La Trattoria", som vi har som granne där vid caféet och titta vad gulligt man blir bjuden på där efter maten;
En väldigt god kräm med choklad-, karamell- eller jordgubbssås på i pyttesmå supersöta glas. Så'nt man blir glad av!

Välkommen till vår facebooksida: Cheers cafe!

2 comments:

Ölandsvindar said...

Kanelbullar, sill och Kalles kaviar smakar väl aldrig så bra som när man är utanför Sveriges gränser. Här ska vi luncha på typisk svensk mat idag. Soppa och plättar fast det är fel dag i veckan.
Kram
Kerstin

Eva in Athens, Greece said...

Så sant som det är sagt, Ölandsvindar!
Hoppas soppan och plättarna smakade bra!