Monday 11 April 2011

Smutsiga leksaker m.m

Har ni tänkt på vad mycket man kan tvätta i diskmaskinen egentligen?
T.ex så är det ju ganska trist med smutsiga klädnypor, så då kan de få sig en omgång i diskmaskinen;

Väldigt knepigt och tidsödslande kan det vara att rengöra smutsiga leksaker med alla vinklar och vrår...men det är ju faktiskt bara att köra dem i diskmaskinen. En del kan bli lite blekare i färgen, men hellre det tyckte jag! (Ja, mina har ju inte så mycket leksaker längre...)

Smutsiga kammar och hårborstar i plast blir rena och fina efter en runda i diskmaskinen likaså. (Man får ju ta bort hårstrån först förstås.)

Man kan ju diska olika burkar, plastförpackningar o.d som t.ex smöraskar. vilka ska till återvinningen, men det tror jag att de flesta redan tänkt på.

Smusiga verktyg m.m, m.m...   Fläktfiltret inte att förglömma!

(Tänk om man ändå kunde slänga in telefoner oxå...!)

Några andra tips:
Citronsaft - bästa avkalkningsmedlet!
Rengöring av rostfritt stål
Snabbt byte av dragkedja

4 comments:

SoF said...

Hej Eva!

Så kul att du hade tid att titta in till oss på blindstyre.se och lämna en kommentar.
Det värmer. :)

Bilden på humlan är toppen men dock inte fotograferad av mig utan tPix som jag delar fotobloggen med.
Vi brukar skriva det (om vi inte glömmer) ovanför eller under bilden = Publicerad av SoF eller tPix då.

Inte lätt för besökare att hålla reda på.

Här har vi nu tredje dagen med strålande vårsol och chans till att fylla på vårt D-vitamin-förråd.

Varma hälsningar från SoF!

Monica said...

Hej Eva, superbra med diskmaskiner, in med allt....nästan=)

när Harpo blev sparkad av hästen blev han konstig, men jag tänkte på det häromdagen att vara så nära döden som han var är det kanske inte så konstigt att man blir konstig...jag gillade hans fina låtar i allafall=)

Ha det mysigt.../ ps jag längtar till Grekland, det borde bli en sväng snart.../ Monica

Eva in Athens, Greece said...

Jag har sett det förut SoF, men den här gången tänkte jag inte på det...sorry, dear!
Härligt med värmande vårsol! :)

Eva in Athens, Greece said...

Monica, hade glömt att Harpo blev sparkad av en häst, var det så det var. Jag gillade oxå hans låtar som sagt och det gjorde nog de flesta tror jag! Kul med sådana gamla godbitar som man nästan glömt bort!