Thursday 14 April 2011

Halvnakna Petroula omskriven i Aftonbladet...

Åsa Erlandson på Aftonbladet är fruktansvärt upprörd på Petroula som jag satt in liten video med tidigare här:  "Roliga väderuppläsare i Grekland"


"Grekisk gubb-TV får Berlusconis kanaler att verka intellektuella" skriver Åsa...och att det är som ett skämt.

Det ÄR ju på skoj, Åsa!
Kanalen STAR har skvallernyheter, det är sant, men det finns flera andra kanaler med bra nyheter som t.ex Net och Skai, så det är ju bara att välja vad man vill se, eller hur? Precis som man väljer vilken tidning man läser, eller...vad man skriver om...! Varför skriver du själv om Petroula, som förresten slutat med dessa väderrapporter för minst ett halvår sedan (nu har de en superrolig rappare!), och inte om något viktigare? Det är ju för att många människor tycker det är kul att läsa och se sådant som inte är så allvarligt för att koppla av helt enkelt!

Ha en bra dag!

9 comments:

Anonymous said...

Jag håller med dig...aldrig att jag skulle ta det på allvar. Har nog blivit av med min svenska prudentlighet...
Monica P

anneli.hiltunen@telia.com said...

Säger det samma! Lite skoj får det väl vara...

Steve said...

Jag läste oxå den upprörda artikeln i AB och log i mjugg. Jag hade ju redan sett henne i din blogg och noterade väl då att väderpresentatör fått en ny innebörd om jag minns rätt. Upprörd blev jag då inte.

Millan said...

Haha, jag har ju läst om henne tidigare hos dig och bloggade då oxså om henne för att hon är så sjukt rolig;-)
Det kanske inte finns så mycke skit att skriva om i Svedala just nu så tog man fram lilla Petroula och skapade en debatt om "gubbsjuka" ?!

Ska glida in på aftonbladet.se och läsa nu ;-)
Kram

Åsa said...

Haha, star kan man både skratta och gråta åt, fast det här är kul. Min V och som många andra greker, ÄLSKAR att höra om allt skvaller om de grekiska kändisarna..på ett sätt som vi inte alls är vana vid hemma, här är kändisarna verkligen kändisar. Trots allt jag tittar ofta på star för de har många bra filmer, kram

Anonymous said...

Hej! Kul att du läste min krönika. Jag är dock inte det minsta upprörd över Patt-Petra, bara full i skratt. Vänligen Åsa Erlandson

Eva in Athens, Greece said...

Hej alla snälla! Kul med era kommentarer!
Speciellt kul är det förstås att få en kommentar av krönikören själv, Åsa Erlandson! Roligt att höra att du oxå är full i skratt över Petroula - när man läser krönikan är det lätt att tro att du är väldigt upprörd, men det är väl så det ska vara för att dra blickarna till det man skrivit och skapa lite debatt. (Läste att du reser ofta till Grekland, så om du har vägarna förbi Aten får du gärna titta in på vårt café, Cheers café, på Gounari 85 i Ano Glyfada!)
Kram på er allihopa!

Anonymous said...

Det har blåst upp en mindre storm här i Sverige om ett uttalande grekiska handelsattachén Vassilios Bakalis i Stockholm sagt om svenska kvinnor i samband med att en svenska tjej anmält att hon blivit våldtagen på semestern i Grekland. Har du hör om det? Det sprids rykten om att svenska kvinnor försäkrar sig mot våldtäkter.

http://www.nyhetskanalen.se/1.2100121

Eva in Athens, Greece said...

Hej Katariina! Vet faktiskt ingenting alls om det, har inte hört eller läst något om det. Å andra sidan har jag inte följt nyheterna de sista dagarna tyvärr. Det låter inte roligt i alla fall. Bra att du skrev en länk - ska läsa den.