Saturday 2 April 2011

Bakgrundsfärgen på min blogg...

Undersökningen är slutförd! Jag har nu fått veta att endast 55 % ser samma bakgrundsfärg som jag!
16 % ser brun bakgrund, 22 % ser rödbrun och 11 % tycker att färgen är oidentifierbar! I och för sig var det bara 19 personer som fyllde i färgundersökningen - övriga förstod inte vikten av detta ämne!!! :)
I alla fall, där ser man - inte trodde då jag att färgen kunde se så olika ut på olika datorer! Det verkar ha att göra med vilken webläsare (browser) man använder, alltså Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome och dylika. Så nu vill jag byta färg minsann, men när det blir av är en annan fråga...

         (Vista wallpaper)

2 comments:

Millan said...

Varför har du inte vit bakrund du som lägger in så mycket fina bilder?
Och så har du så många grejer på sidan så det skulle vara snyggt med vitt ;-) Jag kan göra en cool header till dig som du har högst upp ;-) Lite som den jag har ?

Nej men jag älskar vitt och speciellt om man har fina bilder ;-) Hur gick det idag föresten?

Eva in Athens, Greece said...

Vad snäll du är, Millan! Jag gillar verkligen din header, men jag har tänkt välja ut något foto och sätta dit som jag hade förut, men har inte tid att hålla på och fixa och greja som jag skulle vilja. Dessutom tyckte jag att det blev ganska fint utan header oxå, konstigt nog. Tycker oxå att det är jättefint med vitt, din blogg är jättesnygg! Kanske blir det vitt, men jag tycker så mycket om färg också!(Löjliga problem man har!)
Har precis skrivit ett litet inlägg om första dagen som kommer in i morgonbitti...! Vi öppnade sent, så det hann inte bli någon rusning direkt! :) Natti, natti!