Friday 11 February 2011

Niki Ponte sjunger "Hurt" av Christina Aguilera

Ikväll är det final i "X-factor" här i Grekland. Det är två karlar som ska tävla om förstaplatsen, Haris och
Alexandros. Min favorit, Niki, åkte ut förra fredagen tyvärr! Niki, halvgrekinna, kom hit från Canada för att delta. Väldigt populär har hon varit p.g.a sitt rara sätt. Uppriktigt sagt tror jag att det var uppgjort att hon skulle åka ur, tror inte på det helt enkelt. Dessutom verkade hon vara förberedd på det, blev inte alls ledsen nästan. Många ggr på TV håller de på med en massa underliga tricks...

Utseendemässigt tycker jag att hon är lik Michael Jackson! Håller ni med?

4 comments:

Grekland nu said...

Niki var min favorit också, synd hon åkte ut! Och jag håller med dej, man vet aldrig vad som är förutbestämt i såna där tävlingar. Min son och hans kompis testade in till första årets X-factor som duo och kom vidare till bootcamp, men de åkte aldrig dit eftersom min son istället åkte till Sverige för att plugga. Då ringde de fr ANT1 och bad honom komma, "för de skulle säkert komma till final"...Lurigt!

Eva in Athens, Greece said...

Kanske de bara tyckte att de var så bra, Ingabritt! Synd att de inte var med! Men du, då har man kanske sett honom och kompisen när de sjöng till auditionen? Kul! Ska leta lite på YouTube... :)

Grekland nu said...

Kanske det, men de sa det på ett sätt som gjorde att vi blev lite misstänksamma. Ett inslag med killarna på audition visades i TV under hösten 2008 ett par gånger - och jag missade det varje gång, fick bara se de sista minuterna...Vet inte om det finns på youtube.I vilket fall som helst sjöng de en Simon and garfunkel-sång, tror jag. Men de VILLE inte riktigt vara med på den här "cirkusen" som x-factor innebär, annars hade de nog sett till att ställa upp på bootcamp. De sysslar båda två fortfarande med musik. Förresten så gillar jag Charis som vann igår!

Eva in Athens, Greece said...

Ingabritt, hittade dem inte på YouTube, synd...
Jag förstår dem oxå. Har skrivit om det någonstans förut - juryn är ju så taskigt kritiska! Likadant är det i Idol i Sverige. De måste ju ha något slags komplex när de sitter där i överläge och trycker ner ungdomarna. Man undrar ju om de skulle vilja ha sitt barn i den situationen. Kritik JA, men på ett VÄNLIGT sätt.

Det är nog betydligt bättre om man kan gå den vanliga vägen till att jobba med musik och det tror jag att din son kommer att göra.

Jag tycker oxå att Haris är jättebra. Tänk att han inte blev uttagen till förra årets omgång! Saknade i år låtar på grekiska, det måste varit 90% engelskt, undrar verkligen varför. Grekerna föredrar ju grekisk musik.