Sunday 23 January 2011

Klantar mig på facebook...

Det är miss i nassen efter en lång dag. Har precis varit ute med hunden, satt på diskmaskinen och tvättmaskinen och ätit det som var kvar av favoritsalladen med grönsallad, färsklök och dill(plus lite salt, lite
vinäger och olivolja)...

Innan jag gick ut med hunden var jag in om Facebook...var väldigt skoj att "chatta" med min kompis Marianne!


Annars måste jag säga att det hela går mig lite på nerverna, mest beroende på att jag själv är så klantig antagligen. Idag t.ex bestämde jag mig för att äntligen skriva lite där då. När jag var klar klickade jag på "svara"(vilket på fb betyder skicka! P.g.a det har jag oxå schabblat bort det jag skrivit ett par ggr...) och då får jag ett meddelande att det jag skrivit var för långt!

Det innehöll 432 ord , 12 ord mer än det tillåtna 420. Jaha tänker jag , då får jag väl ta bort några ord då! MEN det gick INTE minsann! Allt bara försvann!

3 comments:

Eva in Athens, Greece said...

Hahaha, dötrist har någon fyllt i och jag håller med! Gillar när ni säger vad ni tycker! Nu är det bara att hoppas att det inte var en ny besökare som aldrig tittar in igen...Om du är ny här - ge mig en andra chans - eller leta lite bland det jag skrivit tidigare!...

Carola said...

Ha ha, det var väl inte dötrist tycker jag :)

Eva in Athens, Greece said...

Tack Carola, du är snäll du!