Thursday 23 December 2010

Äntligen är citronerna gula!

Citronerna har blivit gula till slut trots allt!


Vår gulliga fina vovve, Marisa.

Imorgon får vi besök från Sverige! Ska bli jätteskoj! Tjoho!

3 comments:

Steve said...

Citronerna gula och jag skulle blivit grön av avund om jag inte suttit här i mitt vita tomtelandskap.

Eva in Athens, Greece said...

Nej, Steve, du behöver verkligen inte vara avundsjuk på ett magert litet citronträd! Jag skulle gärna byta ut det mot ett snötäcke - åtminstone ett par dagar! Mer fungerar inte här i landet! Men förresten, du kanske oxå bor i Grekland, men i norra? Där finns det ju snö oxå.
Gott Nytt År!

Eva in Athens, Greece said...

Hej igen, Steve, nu har jag varit och hälsat på i din trevliga blogg och ser att du bor på en urgullig gård i Lekeberg, Närke! Sverige alltså, och jag är väldigt avundsjuk på ert fina snölandskap!