Thursday, 23 December 2010

Äntligen är citronerna gula!

Citronerna har blivit gula till slut trots allt!


Vår gulliga fina vovve, Marisa.

Imorgon får vi besök från Sverige! Ska bli jätteskoj! Tjoho!

3 comments:

Steve said...

Citronerna gula och jag skulle blivit grön av avund om jag inte suttit här i mitt vita tomtelandskap.

Eva in Athens, Greece said...

Nej, Steve, du behöver verkligen inte vara avundsjuk på ett magert litet citronträd! Jag skulle gärna byta ut det mot ett snötäcke - åtminstone ett par dagar! Mer fungerar inte här i landet! Men förresten, du kanske oxå bor i Grekland, men i norra? Där finns det ju snö oxå.
Gott Nytt År!

Eva in Athens, Greece said...

Hej igen, Steve, nu har jag varit och hälsat på i din trevliga blogg och ser att du bor på en urgullig gård i Lekeberg, Närke! Sverige alltså, och jag är väldigt avundsjuk på ert fina snölandskap!