Saturday 6 November 2010

Marisa blev kompis med RockyIdag har jag städat en massa här hemma plus även hållit på att rensa i omgångar bland det elektroniska. Egentligen borde man väl göra det på en gång och även svara på mail och sms på en gång, men att vara så organiserad är väl lite trist det oxå!

Har förstås varit ute med vår vovve, Marisa, oxå. Tre gånger som vanligt och på sista promenixen alldeles nyss blev hon kompis med en nyinflyttad liten hanhund, liknande tibetansk spaniel. Ska fråga nästa gång vad det är för ras. Rocky heter den glada lilla vovven. Blir så glad när Marisa blir kompis med någon hund! Oftast blir hon jättespänd och nyfiken i början, men arg när hon kommer närmare. Av rädsla förmodligen. Attack är bästa försvar...?

Alex har varit på bio med tre kompisar och sett "Vindens sista krigare". Uppriktigt sagt vet jag inte om den heter så på svenska, det är en direkt översättning från den grekiska titeln. Alex säger att på engelska heter den "The last airbender" och att den var jättebra. Äventyrsfilm med en liten pojke i huvudrollen.

No comments: