Friday 5 November 2010

Måla ett annorlunda kakfat!
Ikväll har jag faktiskt börjat med några konstverk! Vi får väl se om jag gör dem klara.

Gillar att måla möbler och olika småprylar oxå som ni kan se här. De här bilderna är från vårt kontor. Målade ett litet köksbord i grått till det lilla kontorsköket och när jag målar möbler passar jag alltid på att måla lite burkar o.d. Det har jag gjort sedan jag var i 12-årsåldern, så det finns ju ingen anledning att sluta nu! Det är bara hur kul som helst!

Eftersom köksskåpen på kontoret är röda så köpte jag en liten burk röd färg oxå. Har även använt silverfärg - en klar favorit! Kom ihåg att då jag målat och fixat på Svenska Skolan i Hersonissos hade jag målat en vanlig ful tallrik i gult och blått och skrivit "KAKFAT" på och blivit väldigt nöjd med den, så det fick bli något liknande till vårt kontor. Man kan inte diska den i maskin förstås, utan det får bli lite försiktigt för hand. (Har använt vanlig lackfärg.)

Kylskåpsmagneterna hade blivit kvar i ett hus som vi rev, men de var utan färg och såg jätteledsna ut, så det blev lite färg på och genast blev de mycket gladare och trevligare att ha i sin omgivning!


Soffhörnan på kontoret - allt utom de små gröna växterna och tidningarna är från Ikea!

No comments: