Monday 1 November 2010

Ljust på morgonen igen

Vi har fortfarande inte Internet hemma och det är verkligen supertrist. Å andra sidan får jag mig en liten promenad till kontoret på det här viset. Ikväll har jag tagit med mig vovven oxå, så jag har lite sällskap.

Hemma har vi haft en snubbe idag som har slipat marmorgången utanför entrén till fastigheten, så det är vitt slipdamm överallt. Det blev inte klart heller, så det blir samma visa imorgon. Förutom slipdammet lever slipmaskinen om fruktansvärt, men det får vi väl alla i huset stå ut med, för det blir ju jättefint sedan.

Tiden har ju ändrats och det var skönt att få ljust ute när man vaknar på morgonen kl 7. Tyvärr har vi ju mörkt ute mycket tidigare på kvällen nu då förstås. Efter så många år i Grekland har man verkligen blivit van att ha det ljust ute på dagen och ganska länge på kvällarna. Jag är ju från Umeå som ni vet och vinterhalvåret är det ju väldigt mörkt där. När det är som allra mörkast är det bara ljust 2 timmar mitt på dagen. Men så har vi ju många långa ljusa sommarnätter istället däruppe.

Höstkramar!

No comments: