Tuesday 5 October 2010

Skor och Feng Shui m.m...Vår gulliga vovve med lysande ögon...och alldeles för många skor på fel ställe... Försöker tillämpa en del av vad jag läst i boken "Rensa i röran med Feng Shui"...men vad ska man göra när man är så många personer?! Jag kan ju heller inte gå och slänga andras saker, även om det skulle vara mycket lättare än att slänga sina egna... Minns att min kompis Humla berättade om en kompis till henne som börjat tillämpa Feng Shui och hade slängt nästan allt! I hallen hade hon t.ex ETT par skor! Fantastiskt! Ibland skulle jag oxå vilja göra så! Tänk så skönt, man skulle känna sig befriad liksom.

Kineserna ska investera i Grekland. Norge köpte grekiska statsobligationer i augusti - Tack kära ni! Det går kanske mot ljusare tider trots allt...

Idag har jag kommit underfund med att det inte beror på mig att bilderna försvinner från bloggen! Det började ju samma dag som jag gjorde bildspelet, så i och för sig hade väl det någon inverkan, men har gått in på ett sådant där hjälpforum och tyvärr verkar det vara ett vanligt problem på blogspot. Så det är ju verkligen synd och trist. Hoppas verkligen att det kommer att fixas.

No comments: