Sunday 3 October 2010

Nya gadgets till min blogg!Ja kära vänner, som ni ser har jag lyckats få hit en liten vädervisare samt ett eget litet bildspel till bloggen! På kuppen håller jag dock på att bli gråhårig! Några bilder har hamnat av misstag i bildspelet och många bilder
har försvunnit ur mina inlägg! Nåväl, allt ska fixas! Skam den som ger sig - jag kommer att bli expert till slut!

Vädret har förändrats nu. Idag är det sol, men vår termometer visar 23 plus och inte 17 som det står här bredvid. Undrar var de har den där väderstationen nånstans. Igår var det ganska mulet hela dagen och småregnade oxå vid flera tillfällen. Dagens bilder är från igår. På busshållplatsen är det reklam för H&M och sedan såg jag en Volvo oxå parkerad. Man ser ju Volvobilar då och då, men vanliga är de inte. Kolla in Eucalyptusträdets maffiga trädstam!

Hoppsan, nu glömde jag att man måste sätta in bilderna i fel ordning för att de ska komma rätt! Helt sjukt alltså!

No comments: