Wednesday 20 October 2010

Intagningsprov till universitetet

Fri, May 21, 2010 02:37
Det regnar för fullt ute nu och temperaturen har sjunkit till 16 grader. Marisa ville inte gå ut, men jag vill inte riskera att bli väckt mitt i natten...! Så jag släpade mer eller mindre ut henne...Hon gick själv ganska fort, don't worry! Blixt och dunder har vi oxå, men Marisa är inte rädd för åskan - hon vill bara inte bli blöt!

Ikväll har jag läst tillsammans med Elina. Imorgon skriver hon i ämnet Företags-organisation och administration. I det ämnet måste de av någon underlig anledning kunna allting utantill!
Den som rättar skrivningen kan vara grym och minsta lilla avvikelse kan vara katastrofal!
Det är ca 50 sidor, Elina har rabblat nästan allt för mig ikväll, till slut orkade vi inte mer...
Det blir 4:e skrivningen av 7. De tre första har gått otroligt bra, hoppas det fortsätter så!

No comments: