Tuesday 26 October 2010

Höstkänsla


Några som jag tycker vackra höstbilder(men eg var det vinter...) från då vi var i Peloponnisos.Idag har Mary från London varit här och jag har visat henne hur man startar en blogg! Ganska kul att JAG blir tillfrågad hur man gör någonting på datorn! :)

4 comments:

Humla said...

Så fina bilder! Heja Eva, snart kan du börja sälja annonsplatser!
Kram
Humla

Eva in Athens, Greece said...

Hej rara du!
Jadu, det skulle ju vara fantastiskt roligt om man kunde tjäna lite pengar på att ha kul! Men då måste man ha tusentals läsare, och det är nog ganska långt kvar dit...Jag är i alla fall jätteglad för mina ca 50!
Puss och kram!

Cissi said...

Åh vilka härliga bilder du har i din blogg! Varit i Grekland många gånger dock aldrig på fast landet, men Athen är ett dröm rese mål just vad gällande kultur/mat och historian! :)

Eva in Athens, Greece said...

Tack Cissi! Du borde absolut se Aten!