Saturday 1 May 2010

Digitala framsteg!

Goodmorning Sunshine!
Solen skiner som vanligt och dessutom känner jag mig upplyst! Nu har jag äntligen lyckats skicka mina första fotografier via e-mail. Uppriktigt sagt förstår jag inte att jag inte klarade av det andra gånger jag försökt! Det måste absolut varit något fel på datorn...
Dessutom har jag nu fixat mina första digitala fotoalbum! Jag har nyligen börjat använda digitalkameran jag fick i höstas. Har använt min gamla hederliga systemkamera tidigare, men nu har den pajat. Lika bra det - det är väl på tiden att man börjar utnyttja teknikens framsteg. Dock känns det alltid så jobbigt numera när man ska sätta sig in i något nytt...

Nu ska jag se om jag kan lyckas klistra in ett foto här...


Wow, kolla! Jag tror inte det är sant. Det här huset ligger på vår gata. Såg det när jag var ute med hunden häromdagen.


Oxå här i närheten. Nästan som en liten sagoskog, alldeles invid trottoaren.


Båthamnen här i Glyfada.

Ha en trevlig dag, får inte sitta här längre för Alex...

3 comments:

Anonymous said...

Posted by Ulrika & Jorun Sat, May 01, 2010 15:57

Hej !

Vi sitter här i Kulla och läser din blogg. Vad trevligt att läsa om sommar & sol. Här i Kulla är isen fortfarande på sjön och vi har 5 grader varmt. Vi har nån vecka kvar med snö, men vi längtar....

Hur är det, är ni 1 timme före oss ?

Hälsa alla !!

Eva in Athens, Greece said...

Posted by eva Sat, May 01, 2010 23:50

Hej Ulrika och Jorun!
Tänk att det finns is fortfarande på sjön! Men som sagt så, ni går ju oxå mot varmare tider!
Ja, vi är en timme före Sverige. Dock, med det mesta annat ligger vi efter...
Hälsa ni oxå till alla!

Anonymous said...

Posted by Birgitta Thu, May 06, 2010 15:54

Hej!

Vad roligt att läsa din blogg. Du är lika duktig på att skriva och fotografera som förr i tiden. När kommer ni till Sverige? Kram på dig!